Strømskinner

Siden Paul Vahle patenterte stålskinnen med påvalset kobber i 1921 har Paul Vahle GmbH vært en pioner innen utvikling av alle typer strømskinner.
Denne skinnen benyttes ennå i anlegg hvor det forekommer svært høye temperaturer

Våre enpolede, isolerte strømskinner (U-skinner) er innstallert ved en rekke industribedrifter i Norge. De leveres i flere varianter og finnes for en rekke strømstyrker. De benyttes bl.a. for alle typer kraner, transportanlegg og automatiske lagersystemer. Skinnene kan leveres med varmekabler for vanskelige klimatiske forhold.

Kapslete, flerpolede strømskinner representerer et økonomisk og driftssikkert alternativ for verksteder, lager og lettere industri. De er meget raske å installere. Utskifting av eventuelle defekte deler av strømbanen gjøres enkelt uten demontering av andre deler av anlegget.
Den vanligste varianten er KSL med kapsling i PVC og 4 eller 5 poler. MKL kan ha opp til 8 poler. SLG med kapsling i stål og LSV med kapsling i aluminium kan ha henholdsvis 7 og 11 poler og kan benyttes ved temperaturer opp til 120 C Alle skinner kan benyttes for overføring av PLS signaler og data ved hjelp av dataoverføringssystemet Powercom.


Tilbake